Za.12-12: Herman Brood Academie brengt talenten naar So What!

Radio Eliza, Silent War en The legs zijn drie talenten die allen zaterdag 12 december naar So What! komen. De entree is gratis en de deur gaat om 20:00 uur voor iedereen vanaf 12 jaar open.

Herman Brood Academie on Tour vindt vier keer per jaar in verschillende poppodia plaats. “Het doel van de tour is tweeledig”, zegt Roy Maenen, docent aan de opleiding. “Het publiek krijgt de kans om het nieuwe talent van de academie al voor de doorbraak naar het grote publiek te leren kennen en daarnaast krijgen de artiesten de kans om zich buiten de regio Utrecht te presenteren. Artiesten als Mister and Mississippi, John Coffey, Birth of Joy, Nielson en Mr Polska hebben allemaal hun roots op de Herman Brood Academie en vanuit daar is het idee ontstaan om het talent, dat op dit moment op de opleiding zit, de kans te geven zich te presenteren”, aldus Maenen.

Deze talenten worden aangevuld met een act die al wat meer naamsbekendheid heeft. Dit kan ook een alumni act zijn. “Naast de optredende acts zorgen de studenten van de opleiding management popmuziek de promotie en productie van de avonden en zorgen de studenten van de opleiding podium/studiotechniek voor het licht en geluid” aldus docent Casper Knipscheer. Kijk voor meer informatie op www.so-what.nl en www.facebook.com/sowhatgouda