Za.12-12: Arie Koomen & Edo Brunner in Theater Concordia

Na het succesvolle programma ‘E&A is toch voordeliger!’ kon een opvolger natuurlijk niet uitblijven. ‘Pompen’ is een cabaretprogramma dat zich afspeelt in en om een benzinestation. Het laatste pompstation in het universum. Zaterdag 12 december spelen Arie Koomen en Edo Brunner hun nieuwe voorstelling in Theater Concordia in Haastrecht.

E&A zijn de uitvinders van het stand-upcomedycabaret en beheersen dat als geen ander. Natuurlijk met de hoge grapdichtheid die u van de heren gewend bent. Visuele humor, absurdistische crosstalks, stand-up en misschien zelfs een ontroerend lied.

Een avond lachen dus om twee mannen die keihard kunnen zijn maar ook best gevoelige kanten hebben. In Nederland Cabaretland is het een verademing om tussen alle solisten weer eens een goed op elkaar ingespeeld duo de zaal op zijn kop te zien zetten. Dankzij ‘Pompen’ zal tanken nooit meer hetzelfde zijn.

Dit programma is getest op konijntjes: die moesten lachen!

Het cabaretprogramma ‘Pompen’ van Arie Koomen en Edo Brunner begint zaterdag 12 december om 20.15 uur. Kaarten (à € 17,50) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl of te koop in Grand Café Concordia op werkdagen vanaf 17.00 uur.