Za. 12-01: Blues in Cultuurhuys De Kroon

De Jay Bodean Band treedt zaterdag 12 januari weer op in Cultuurhuys De Kroon in Waddinxveen. Na het succesvolle optreden van vorig jaar komt de band terug. Hun repertoire bevat Blues, Southern Rock en Soul. Ze spelen voornamelijk eigen nummers en enkele covers. De band is in mei 2017 opgericht door zanger Jay Bodean, Ruud Spetter en Pim Spetter (ex-Southside Blues Revue). Carlo Broere (gitaar) en Lino Vishnudatt (bas) sloten aan. Voor deze gelegenheid is de band aangevuld met drie blazers.

Jay Bodean is sinds 1968 serieus bezig in de muziek. Je kunt hem een zeer getalenteerde oude rot in het vak noemen. Hij heeft met talloze bands en solo opgetreden in binnen- en buitenland.
Pim Spetter (piano en hammondorgel) speelt al vanaf zijn 8ste piano en heeft een jaar voorstudie conservatorium gedaan in Rotterdam. Hij speelt al jaren in diverse bands. Ruud Spetter is een conservatorium geschoolde drummer, die jaren buitenlandse artiesten heeft begeleid en deel uitmaakte van diverse bands. Carlo Broere is de jonge hond in de band. Hij heeft de muziekschool en het conservatorium afgerond en was freelancer tot hij bij de band kwam. Lino Vishnudatt heeft buiten de Jay Bodean Band ook zijn eigen band en heeft jarenlang ervaring.

Deze avond wordt georganiseerd in samenwerking met ons Kroonjuweel Mos en Spetter.

Het optreden begint om kwart over acht en de toegangsprijs is 16,50 euro, inclusief (pauze)drankje en ticket fee. Het aantal zitplaatsen is beperkt.

12-01-2019 09:00

Advertisements