Za.11-10: Selectietest TOOS Turn Team heren

Het TOOS Turn Team heren is op zoek naar nieuw talent. Op zaterdag 11 oktober a.s. zal weer de jaarlijkse selectietest gehouden worden, voor jongens die graag willen leren turnen. M.b.v. deze test wordt bekeken of de jongens aanleg hebben om te leren turnen, via verscheidene basisoefeningen. De test is bedoeld voor jongens van vijf tot twaalf jaar oud en wordt gehouden in sportcomplex TOOS Plaza, Staringlaan 18 te Waddinxveen, van 15.00 uur tot ongeveer 17.00 uur.

Bij bewezen geschiktheid worden de jongens uitgenodigd voor een proefperiode, die na de herfstvakantie start en zal duren tot het einde van dit jaar. Na deze periode zal er worden geëvalueerd, waarna enkele jongens zullen worden uitgenodigd om (definitief) bij het TOOS Turn Team heren te komen trainen.
Als alles goed gaat, zullen de nieuwelingen van het TOOS Turn Team na ruim een jaar een aantal losse elementen kunnen turnen, die gecombineerd worden tot oefeningen op deze toestellen. Ze kunnen dan gaan deelnemen aan regionale en / of nationale wedstrijden: individueel, maar ook in groepsverband. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij de hoofdtrainer van het TOOS Turn Team heren:
Anton Stoter, op tel. nr. 06-16306944 of per e-mail: antonstoter@hotmail.com.