Za. 11-05: Uniek Wedding Inspiration Concert in Sint Jan Gouda óf Bruiloftsmuziek & bruidsmode in de Sint Jan Gouda

concert in de schitterende Sint-Janskerk te Gouda. Tijdens dit benefietconcert voor één van de projecten van Kerk in Actie kunt u genieten van zeer geliefde bruiloftsmuziek, uitgevoerd door een keur aan musici, in combinatie met een stijlvolle bruidsmodeshow.

Het afwisselende muzikale programma wordt verzorgd door Mark Brandwijk en Reinier Korver, orgel en piano, Jaap Klootwijk, slagwerk, Rianne Schoemaker, trompet, Ivo van Gennip, trompet, Ruña ’t Hart, viool en Kalle de Bie, cello. Op het programma staat bruiloftsmuziek van alle tijden en plaatsen. Zo klinkt uiteraard de Wedding March, maar ook muziek van Rimsky-Korsakov en Mozart, geliefde ‘receptiemuziek’ en het wereldberoemde Adios Nonino (gespeeld op de bruiloft van Willem Alexander en Maxima).

Het concert is bij uitstek geschikt voor koppels die al getrouwd zijn of nog willen gaan trouwen en zit vol verrassingen. Speksnijder Bruid & Bruidegom zal op meerdere muzikale momenten tijdens het concert bijpassende bruids- en bruidegommode tonen. Jonge stellen en paren op leeftijd zijn dus van harte welkom!

Advertisements

Het concert begint om 20.00 en vindt plaats in de Sint-Janskerk, Achter de Kerk 2 in Gouda. Kaarten zijn met korting te reserveren via www.korenindekerk.nl.

11-05-2019 09:00