Za. 10-11: Kale Nel Klaverjasmarathon

A perfect poker hand

Al vele jaren organiseert KPJ Bodegraven de Kale Nel Klaverjasmarathon. Wat houdt de klaverjasmarathon nou precies in? Het is eigenlijk heel simpel. Je schrijft je per koppel in. Vervolgens speel je in 12 uur tijd 10 potjes. Er wordt deze dag volgens het Rotterdamse systeem gespeeld. Verplicht spelen en zonder passen.

Niemand minder dan Tonnie Disseldorp zal de catering verzorgen. Tonnie deed dit jaren lang in het Parochiehuis en nu ook bij de Willibrord zal zij je van een heerlijk broodje en soepje voorzien.

Al zin gekregen om mee te doen? Kom dan op zaterdag 10 november naar de Willibrord school. Het adres is Dronenplein 1b in Bodegraven. Vergeet je niet om op te geven. Let op: geef je op per koppel en dus niet individueel. Opgeven kan op diverse manieren, door een mailtje te sturen naar contact@kpj.nl of door te bellen naar Cynthia Baars 06-83 04 98 05.

Voor 15 euro per persoon kunt u dan van 10.00 tot 22.00 uur klaverjassen, krijg je soep, een slaatje en een broodje (van Tonnie) en kun je één van de vele mooie prijzen winnen. Zorg wel dat je op tijd bent. De deur gaat al om 9.30 uur open.

Uw evenement ook op de nieuwssite GoudaFM en deGouda App?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

10-11-2018 09:00