Za. 10-11: Gezellige Snuffelmarkt in het Coenecoop College

Op zaterdag 10 november van 9.00 tot 14.00 uur organiseert PKN wijkgemeente de Rank in Waddinxveen haar jaarlijkse Snuffelmarkt. Deze zal worden gehouden in het Coenecoop College, Oude Dreef 6. De hal en aula van het Coenecoop College zijn dan omgetoverd tot een gezellige snuffelmarkt, waar diverse tweedehands spullen te koop worden aangeboden en u dus heerlijk kunt ‘snuffelen’.

Op deze rommelmarkt is een ruime sortering aanwezig van boeken en cd’s, vinyl platen, video’s en dvd’s, kleding, schoenen, curiosa en antiek, knuffels en speelgoed, kerstartikelen, etc. Ook is er een handwerk-shop en er wordt heerlijke kaas verkocht. En er is weer een ruim aanbod van bloemen, planten en bloemstukjes op de plantenmarkt.

Bent u moe van het shoppen op deze markt, dan kunt u bij de catering terecht voor koffie, thee of limonade met wat lekkers erbij. Hebt u trek in iets hartigs, dan wordt daarin voorzien met een broodje hamburger/kroket of een heerlijke kop ‘snuffelsoep’. En ook de heerlijk versgebakken oliebollen ontbreken dit jaar niet!

Advertisements

De opbrengst is bestemd voor de werkvakantie van jongeren van De Rank in augustus 2019 naar Gambia. Kom zeker een kijkje nemen op deze gezellige Snuffelmarkt!

Uw evenement ook op de nieuwssite GoudaFM en deGouda App?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

10-11-2018 09:00