Za.07-11: V.I.P. Party van KPJ Bodegraven

Dat KPJ Bodegraven feesten kan organiseren mag wel duidelijk zijn. Het Après Ski Im Sommer tentfeest is hier het levende bewijs van. Deze was helemaal uitverkocht! Op zaterdag 7 november gaan zijn gewoon weer verder. Deze avond organiseren zij de V.I.P. Party in de Doortocht. Dit feest heet niet voor niks V.I.P. Party. Op de stoep staat een luxe witte limousine te wachten om met jou op de foto te gaan. Wees wel op tijd, want alleen tussen 22:00 en 23:00 uur worden er foto’s gemaakt. Als je op foto bent geweest loop je verder over de rode loper naar binnen. Daar krijg je als welkomstdrankje een heerlijk glaasje Champagne. En dan, dan begint het echte feest pas! Met goede muziek en toffe lichtshows zal DJ S.N.O ervoor zorgen dat dit een onvergetelijke avond word!
Voor de feestgangers die nog nooit eerder bij de Doortocht (zo heet de locatie) zijn geweest kan onderstaande afbeelding misschien wel helpen. Het zit naast de ingang van de Zustertuin aan de kant van de Albert Heijn. Voorheen heette de Doortocht, het Parochiehuis.

Datum: 7 november
Locatie: De Doortocht
Entree leden: €2,50,-
Entree niet-leden: €7,50,-
Deze avond is ook een speciale actie. Voor slechts €15,- kun je deze avond lid worden. De rest van de feestavonden, tot en met maart 2016, kom je dan voor de ledenprijs (€2,50,-) binnen. Daarmee bespaar je een flink bedrag en kan je gebruik maken van vele andere voordelen. Lid worden kan tijdens de feestavond.