Za. 05-11: FEEST met WildeBRAZZ & FriendZZ!!!

Vijf jaar geleden begon het muzikale avontuur van Feestkapel WildeBRAZZ met het eerste optreden in Bar De Tapperij aan de Markt in Gouda. Inmiddels zijn er alweer 5 jaar verstreken met vele mooie optredens, feesten, festivals, plezier en heel veel nieuwe muziek.
En dat betekent feest met WildeBRAZZ & FriendZZ, want zaterdagavond 05 november trakteert WildeBRAZZ weer op een heerlijke muzikale avond in hun stamcafé Bar De Tapperij aan de Markt in Gouda.
Zoals elk jaar is de bevriende Goudse kapel De Waaghalzen weer van de partij, maar dit jaar komt ook de Dordtse Feestkapel Bar Gebeure naar Gouda om een feestje te bouwen.
En natuurlijk zorgt WildeBRAZZ zelf ook voor een lekker stukje muziek en presenteert zoals elk jaar een deel van het nieuwe repertoire.

Veel ingrediënten voor een heerlijke, feestelijke, muzikale zaterdagavond, maar de belangrijkste ingrediënten zijn natuurlijk de fans en publiek, want die mogen niet ontbreken.
Iedereen is dus van harte welkom en de toegang is GRATIS, dus neem gerust al je familie, vrienden en kennissen mee, want hoe meer zielen hoe meer vreugd.

Zaterdagavond 05-11-2015
Vanaf 20.00 uur
In Café De Tapperij
Op de Markt in Gouda

Advertisements