Za. 05-11: Concert in het kwadraat

Op zaterdag 5 november geeft Caecilia een bijzonder concert op een bijzondere concertlocatie in Gouda. “Het concert in het kwadraat” is een van de twee dubbelconcerten die Caecilia dit najaar geeft in samenwerking met het Symfonisch Blaasorkest van Crescendo uit Krimpen a/d Lek.

Al vele jaren bestaat er een bijzondere band tussen Caecilia en Crescendo.
Het Symfonisch Blaasorkest van Crescendo is een groot orkest bestaande uit zo’n 55 leden en staat onder leiding van Carlo Balemans. Het is ook een jong en enthousiast orkest, waarvan veel mensen zijn opgeleid door de eigen muziekschool in Krimpen a/d Lek. Voor diverse muzikanten vormde dit orkest een belangrijke schakel in hun muzikale opleiding. Zo ook voor de dirigent van van Caecilia Patrick de Heus.

Met een gevarieerd repertoire zullen zowel Crescendo als Caecilia laten horen dat blaasorkesten nog volop in ontwikkeling zijn. Vanwege het bijzondere karakter is de concertlocatie dit keer ietwat ongewoon, namelijk de schiethal van handboogvereniging “Jacoba van Beieren”. Voor liefhebbers van lichte muziek is dit concert in het kwadraat zeker een niet te missen evenement.

Advertisements

Wij hopen u graag te verwelkomen op:

zaterdag 5 november,
locatie: Schiethal van handboogvereniging “Gravin Jacoba van Beieren” , Groen van Prinsterersingel 48, Gouda
tijd: 20:00 – 22:00
zaal open: 19:30
entree: € 8,50, kinderen t/m 12 jaar € 5,-
kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa, maar u kunt ze ook alvast reserveren via www.caeciliagouda.nl, dan leggen wij ze voor u klaar.