Vri. 04-11: Try out oudejaarsconference Javier Guzman in Theater Concordia

Vrijdag 4 november speelt cabaretier Javier Guzman de try out van zijn oudejaarsconference ‘Zonde(r) voornemens’ in Theater Concordia in Haastrecht.

Javier Guzman spit het nieuws voor u door en schotelt een ongezouten Oudejaarsconference voor. Alles is anders, de naam, de man, de titel, het leven, de ontroering, de liefde, de haat, de verbijstering en ook het jaar 2016. U dacht de waarheid te lezen en te kennen. Onophoudelijk wordt iedereen gebombardeerd met het nieuws, het laatste nieuws en het nog nieuwere nieuws. Het nieuws is zo nieuw dat het oud lijkt. Maar ach op Oudejaarsavond mag het nieuws oud zijn. Er gaat hard gelachen worden, dat staat vast. Javier Guzman treedt in de voetsporen van `s lands grootste conferenciers en mag na vijf Sinterklaasconferences nu op voor de Oudejaars. 365 voor 12! De conference van het jaar 2016, dat is nog eens nieuws! Ga er maar lekker voor zitten, gordels om en knallen maar!

 

Advertisements

De try out van Javier Guzman begint vrijdag 4 november om 20.15 uur. De voorstelling is bijna uitverkocht De laatste kaarten (à € 20,00) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl en te koop in Grand Café Concordia op werkdagen vanaf 17.00 uur.