Za. 04-05: Terug van weggeweest: Watersportbeurs in Reeuwijk

Op zaterdag 4 mei 2019 organiseert Lions Club Gouda-Reeuwijk bij zalencentrum De Brug voor de tiende keer een Watersportbeurs. Dan kan iedereen van 12.00 uur tot 14.00 uur tweedehands boten, bootjes, kano’s, surf- of subplanken, buitenboordmotoren, zeilkleding en dergelijke verkopen en kopen. De opbrengst van deze dag (10% van de verkoopprijs) gaat naar het goede doel. Dit jaar is het goede doel “Een mooie dag op de plas voor oudere Reeuwijkers en Gouwenaars”.

In de vorige eeuw is deze Watersportbeurs meermalen met groot succes gehouden. Inmiddels zijn de tijden veranderd en wordt er veel digitaal aangeboden, maar Lions Gouda-Reeuwijk meent dat juist in deze tijd een aparte beurs waarbij kopers de waar voor op en om het water kunnen zien en voelen aan een behoefte voldoet. Daarom hebben zij het draaiboek voor de Nationale Watersportbeurs weer uit de mottenballen gehaald.

Zalencentrum De Brug kan o.a. per water via de Breevaart benaderd worden. Het adres is Dunantlaan 1

Advertisements

(2811 CA) Reeuwijk-Brug. In de omgeving is er voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

De opzet van de beurs is als volgt: Voor de boten start de inloop en de registratie om 10.00 uur. Na de schatting van de waarde en in overleg met de verkoper wordt een vraagprijs vastgesteld. Vanaf 12.00 uur wordt de watersportbeurs formeel geopend. Dan proberen de leden van de Lions het aangebodene te verkopen. Bij een succesvol resultaat is 90% van de verkoopprijs bestemd voor de verkoper en 10% voor het goede doel.

Mark Neeleman, icoon van de zeilsport en Reeuwijker, zal de boten op waarde schatten. Dat is natuurlijk een extra reden om via de Watersportbeurs uw boot te verkopen of om een nieuwe tweede hands boot te kopen!

Nadere informatie en ‘spelregels’ kunnen telefonisch worden verkregen via watersportbeurs@gmail.com of via WhatsApp 06-51215426.

04-05-2019 09:00