Za. 02-03: De Neuzelbeurs in De Broodfabriek, Rijswijk

Op zaterdag 2 en zondag 3 maart is er een editie van de Neuzelbeurs in Bakkerij 2 van de Broodfabriek. Op deze editie staan circa 275 kramen met leuke tweedehands en nieuwe producten op u te wachten! Op deze kramen bieden zowel handelaren als particulieren een breed scala aan verkoopwaar aan: tweedehands kleding, boeken, games, muziek, meubels, antiek, kunst, curiosa en nieuwe artikelen tegen scherpe prijzen. Waar je ook naar op zoekt bent; er is voor ieder wat wils op de Neuzelbeurs.

Door de sfeervolle kramen met dakje en verlichting heeft de beurshal een gezellige uitstraling. Ben je even uitgeneuzeld dan is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de diverse horeca terrassen, waarop je zowel binnen als buiten kunt genieten van bijvoorbeeld een kopje koffie, belegd broodje of warme snack.

Interesse om zelf spulletjes te verkopen op de Neuzelbeurs? Kijk dan op www.neuzelbeurs.nl voor beschikbaarheid en boekingen of bel voor meer informatie 070-3075900.

Naast de Neuzelbeurs is er ook Pasar Malam Rijswijk in De Broodfabriek op 2 & 3 maart. Een reis door Indische sferen, met een oriëntaalse markt, exotische spijzen en boetiekjes. Gegarandeerd een bijzondere ervaring voor jong & oud. Zaterdag van 12.00 – 22.00 uur en zondag van 12.00 tot 20.00 uur. Voor meer informatie; www.pasarmalamrijswijk.nl Wellicht leuk om te combineren met de Neuzelbeurs!

Locatie:
De Broodfabriek
Volmerlaan 12
2288 GD, Rijswijk

Openingstijden:
10.00 uur tot 17.00 uur

Websites:
www.neuzelbeurs.nl
www.de-broodfabriek.nl

 

 

02-03-2019 09:00

Advertisements