Za. 02-03: Provinciale Staten Verkiezingen

Op zaterdag 2 maart 2019 spreekt De Alphense Talkshow over de komende Provinciale Staten verkiezingen van woensdag 20 maart as. Aan tafel zitten 4 lokale politici uit Alphen aan den Rijn e.o. die op de lijst staan voor de komende verkiezingen. Wie dat zijn wordt in de komende week bekendgemaakt via de website: (https://dealphensetalkshow.nl/) en FB:: (https://www.facebook.com/DAT.DeAlphenseTalkshow/). Aan de orde zijn provinciale thema’s die ook Alphen aan den Rijn aangaan. Bent u nog een zwevende kiezer, kom dan zeker langs om te bepalen welke partij uw stem verdient. Wilt u meepraten? Dat kan, u bent van harte welkom op zaterdag 2 maart as.

De presentatie is in handen van Gerrit Willems en Astrid Korevaar.

De livemuziek wordt verzorgd door de band Lightless (4 akoestische muzikanten die recent hebben opgetreden bij het programma ‘Gluren bij de Buren’.

Kom en praat mee. En laat u stem niet verloren gaan!

De Alphense Talkshow wordt zaterdag, 2 maart 2019 gehouden in de foyer van Parkvilla in Park Rijnstroon. De inloop is vanaf 15.30 uur. De talkshow wordt gehouden van 16.00 – 17.00 uur. De toegang tot DAT is helemaal gratis. We verwachten een volle zaal. Kom op tijd. Na afloop van de show is er uitgebreid de gelegenheid tot napraten met een drankje.

Van harte welkom zaterdag 2 maart as.!

Voor nadere informatie, toelichting of verdere vragen bent u van harte welkom bij:

De Alphense Talkshow

Gerrit Willems

Voorzitter

Telefoon:         0172 443738

GSM:               0617 770782

E-mail:              gwillems@gwillems.net

02-03-2019 09:00

Advertisements