Z0. 27-8: Groene Hart Zomerfair Haarzuilens

Haarzuilens – Twee dagen lang kunnen bezoekers kennismaken met vele culturele, culinaire, en recreatieve activiteiten die het Groene Hart te bieden heeft. De Zomerfair is op zaterdag 26 augustus en zondag 27 augustus van 11.00 tot 17.00 uur bij Geertje’s Hoeve in Haarzuilens. De entree is gratis.

Deze vijfde editie van de Zomerfair, die door de Stichting Groene Hart wordt georganiseerd, strijkt opnieuw met ongeveer 25 kramen neer op het ruime erf van bezoek-boerderij Geertje’s Hoeve in Haarzuilens waar ook voor kinderen volop vertier is te vinden: geitjes knuffelen en voeren, schminken en een pony-ritje maken of mini-boerengolf spelen.

Streekproducten
Natuurlijk is er naast boerenijs en -kaas van alles te proeven, te doen en te ontdekken. Slow Food Groene Hart geeft, onder het motto ‘lekker, puur en eerlijk voedsel uit de streek is een feest’, opnieuw haar medewerking aan deze Fair.
Maar ook onder meer Plattelandswinkel De Haarse Gaard, Chocoladeatelier PUUR, Ambachtelijke slager Ferry Lempers, Timmcorn (met suikermais), Anders dan Wijn, Mengelmoestuin de Heerlijkheid, the Beebox, Honing van de Koning en nog vele anderen zijn aanwezig om hun (h)eerlijke producten te laten proeven en te koop aan te bieden.

Cultuur
Landschapsbeheer Utrecht, Struinen & Vorsen, de Blauwe Meije. Stichting Groene Hart en het Toeristisch Informatiepunt uit Nieuwkoop maar ook anderen zullen u informeren over het culturele en toeristische aanbod in het Groene Hart. Muzikaal wordt de fair omlijst door een tweetal troubadours; Jan van den Burg op zaterdag en Arnoud Kas op zondag. Robert Berger pianobeest met een ruige voice, zal op beide dagen regelmatig te horen zijn. Kijk voor het volledige programma op de Facebookpagina van de Groene Hart Zomerfair.
Er staat een springkussen opgesteld voor de kleintjes en de kinderen kunnen zich laten schminken. Het pannenkoekenrestaurant en de terrassen zijn geopend. Deze Zomerfair is bij uitstek een mooie gelegenheid om er met het hele gezin nog eens even lekker op uit te gaan. Anne Kloek van Geertje’s Hoeve heet u van harte welkom: “Met onze boerderij willen we mensen een dagje plattelandsbeleving meegeven, deze tweedaagse fair aan het eind van de zomer sluit daarbij goed aan. We zijn dan ook erg blij dat de zomerfair dit jaar opnieuw bij ons plaats vindt. Samen met de deelnemers en de organisatie gaan we er weer twee mooie en gezellige dagen van maken.”