Woe. 6-9: Nieuw dansseizoen bij Volksdansvereniging At va’ani

Gouda – Woensdag 6 september start het nieuwe dansseizoen bij volksdansvereniging At va’ani. De groep met vele enthousiaste liefhebbers van folklore en volksmuziek staat onder leiding van Sibylle Helmer. Wekelijks beoefenen de leden een Internationaal programma met dansen uit landen als Roemenie, Turkije, Israel, Albanie, Frankrijk en Griekenland.

Ervaring of leeftijd speelt geen rol geen rol bij de recreatiegroep van At va’ani. Het plezier staat voorop, terwijl er tevens hard gewerkt wordt om de danspassen onder de knie te krijgen. Er is geen strikte groepsindeling op niveau. De moeilijkheidsgraad van de dansen bouwt in de loop van de avond op. Hierdoor kan men zelf bepalen hoe laat te starten en te stoppen.

Op woensdag 20 september organiseert At va’ani haar jaarlijkse Bring-a-friend- avond. Een open les van 19.30 tot 20.30 uur waaraan geintresseerden, vrienden en familie vrijblijvend kunnen deelnemen. Kom gerust langs om te beoordelen of deze activiteit bij u past.

De lessen vinden plaats op woensdagavond, vanaf 19.30 uur, in de gymzaal van basisschool Schateiland De Schakel, Columbuslaan 2 in Gouda. Voor meer info kunt u kijken op de website www.at-vaani.nl of bellen met 06-383 606 91.