Woe. 4-4: Parkinson benefietdiner

Reeuwijk – Bij de partner van een van de leden van Rotary Reeuwijk werd enkele jaren geleden de diagnose Parkinson vastgesteld. De manier waarop zij met haar ziekte omgaat, vormde de inspiratie voor deze Rotaryclub in actie te komen met als doel het doneren van een mooi bedrag aan het Parkinsonfonds Nederland ten behoeve van het onderzoek naar pijnbestrijding. Pijn is een veelal onderbelicht aspect, waarmee bijna alle Parkinson patiënten worden geconfronteerd. Dat zijn er ruim 55.000 in Nederland.

Precies een week voor Wereld Parkinsondag organiseert Rotary Reeuwijk op woensdag 4 april 2018 een Benefietdiner in Zalencentrum De Brug in Reeuwijk, gecombineerd met een veiling, een loterij en een lezing. De organisatoren waren blij verrast toen prof. dr. E.J.A. (Erik) Scherder (hoogleraar Klinische Neuropsychologie aan de Vrije Universiteit) en inmiddels bekend van TV, waaronder DWDD University, spontaan reageerde en toezegde deze avond een lezing te zullen verzorgen.

De veilingstukken zijn zeer gevarieerd, van kunst tot en een dagje geheel (culinair) verzorgd varen voor 8 personen en ook workshops bloemschikken, sieraden maken en nog veel meer, dus voor elk wat wils.
Aan het eind van de avond wordt aan René Kruijff directeur ParkinsonFonds Nederland de opbrengst van de avond overhandigd.

Het Benefietdiner begint om 18.30 uur en zal tussen 22.30 en 23.00 worden afgesloten.

Op dit moment zijn er nog enkele tafels en losse plaatsen beschikbaar. U bent van harte welkom en kunt zich aanmelden door en een mail te sturen naar parkinsonbenefietavond.rcr@gmail.com.

Uw evenement ook op de lokale nieuwssite GoudaFM?
Mail uw evenement naar persbericht@goudafm.nl