Woe. 28-11: Rotary Café met als thema: innovatie in de gezondheidszorg

Rotary Club Gouda Bloemendaal organiseert weer Rotary Café’s, het thema dit jaar is Inclusiviteit, Vitaliteit en Gezondheid. Woensdag 28 november vindt het volgende Rotary Café plaats. Het onderwerp zal zijn: innovatie in de gezondheidszorg.

Innovatie is een woord dat bijna net zo vaak wordt gebruikt als de woorden start-up en investering. Als bron van innovatie wordt vaak gekeken naar universiteiten. De maatschappij verwacht oplossingen en antwoorden van de wetenschap. Hoe werkt die transitie van academisch onderzoek naar innovatie? Welke partijen en belangen spelen een rol? Welke vragen kunnen we stellen, aan wetenschap en over het proces om van onderzoeksresultaat tot oplossing te komen?

De spreker deze avond is Ivo de Nooijer, directeur van Luris. Luris is een afdeling van de universiteit Leiden en het Leids Universitair Medisch Centrum. Luris creeert en faciliteert verbindingen tussen Leidse wetenschappers en markt- en andere maatschappelijke partijen voor benutting van wetenschappelijke kennis. Ivo is jurist, werkte eerder voor Unilever en NautaDutilh en heeft ook een achtergrond in Biofarmacie en geschiedenis.

Advertisements

De avond start om 20.00 uur in de Lichtfabriek. Belangstelling? Meldt u aan bij Mathon Weijers: rcgoudabloemendaal@gmail.com

Uw evenement ook op de nieuwssite GoudaFM en deGouda App?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

28-11-2018 09:00