Woe. 27-03: Kom Zingen bij VoxPop

: VoxPop, Gouda’s jongste popkoor heeft weer enkele openingen voor nieuwe leden. Het koor houdt daarom een Open Avond op woensdag 27 maart. Op die avond zijn geïnteresseerden van harte welkom met ons mee te zingen en vooral de sfeer te proeven.

VoxPop bestaat sinds september 2015. “Vox Pop staat voor plezier hebben, met muziek en met elkaar,” zegt Mariela Añazco, dirigent en oprichtster van het koor. “We merken dat nieuwe leden zich snel thuisvoelen door de open en gezellige sfeer.”

Volgens Añazco kenmerkt het koor zich een goede balans te vinden tussen die gezelligheid en zo goed mogelijk te zingen. “We leggen de lat niet te hoog, maar we streven er wel naar om als zangers elke keer beter te worden,” aldus de dirigente. Zangers hoeven geen noten te lezen, maar oefenen aan de hand van songteksten en ingezongen opnames.

Het repertoire van VoxPop bestaat uit popklassiekers van toen en nu. Nummers van Adèle en Bruno Mars tot Elton John en Aretha Franklin worden gezongen. Voxpop treedt minimaal twee keer op, vaak onder begeleiding van een live band. De afgelopen drie jaar zong het koor ook tijdens de kerstmarkt in de St. Janskerk

Aspirant zangers zijn welkom op 27 maart bij de OSB Vindingrijk, Heemraadslag 1 in Gouda. We beginnen om 20.00, inloop is vanaf 19.45.

Meer informatie op www.voxpopkoor.nl

27-03-2019 09:00