Woe. 23-8: Een muzikale levensloop in Souburgh

Waddinxveen – Op woensdagavond 23 augustus treden Joop en Marijke op in de restaurant de Ridderzaal in Souburgh Waddinxveen. De herinnering aan ouderwets gezellige bruiloften en feesten staat bij velen nog in het geheugen gegrift. De zelfgemaakte liedjes, sketches etc. waren de hoogtepunten op elk feest. Dit zijn de ingrediĆ«nten voor deze show. De levensloop in een muzikaal jasje, beginnend bij de babytijd en uitkomend bij een 25 jarig huwelijksfeest.
Joop en Marijke hebben elkaar 35 jaar geleden gevonden in de muziek en in de liefde, sinds die tijd maken ze samen muziek. Ze treden op met verschillende shows, hun optredens worden altijd graag bezocht door iedereen.

Deze avond op 23 augustus begint om 19.30 uur en duurt tot 21.00 uur en vindt plaats op de derde verdieping in de Ridderzaal. Het optreden wordt gehouden in Souburgh aan de Prins Bernhardlaan 2 in Waddinxveen. Leden Service pakket betalen voor deze avond 3,75 euro. Voor niet-leden is het bedrag 4,75 euro. Bij deze prijs is een kop koffie of thee inbegrepen.
Reserveren kan via de receptie, tel.: 0182-614366.