Woe. 23-5: Autisme Inloop Gouda

Gouda – Op woensdagavond 23 mei organiseert Autisme Inloop Gouda een thema-avond, met de voorstelling ‘Hoepel op Rain Man! autishow’. In deze voorstelling proberen Jeroen en Robert af te rekenen met de maar al te vaak negatieve beeldvorming rond autisme.

Veel mensen met autisme worden tot op de dag van vandaag achtervolgd en geconfronteerd met vaak ongewenste vooroordelen rond A.S.S. (Autisme Spectrum Stoornis). Met zang, muziek, monologen en samenspraken heeft de voorstelling alle ingrediënten in zich om mensen op een andere wijze met autisme kennis te laten maken: Autisme door de ogen van Jeroen en Robert.

De voorstelling is bedoeld voor mensen met autisme, hun partners, familie, vrienden, zorgverleners en andere professionals, en vindt plaats in Gezondheidscentrum Korte Akkeren (kerkgebouw), Constantijn Huygenstraat 121 C in Gouda. Inloop vanaf 19.30 uur, de voorstelling is van 20.00 tot 21.45 uur. Er zit een pauze in. De toegang is 5 euro, voor NVA-leden 2,50 euro, dit is inclusief koffie of thee. Aanmelden voor deze thema-avond kan via autismeinloopgouda@gmail.com of bij Henny Stam via 06-45 58 85 98.

Advertisements

Het autisme inloop team bestaat uit drie vrijwilligers van de NVA-ZH: Henny Stam, Roelie Struijk en Jantien van Dijk.

Uw evenement ook op de lokale nieuwssite GoudaFM?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

23-05-2018 15:02