Woe. 22-05: Argentijnse Tango @rederijdeVrijheid vanaf 22 mei

Tango Las Olas organiseert vanaf woensdag 22 mei 2019, 19.00 uur, een korte introductiecursus van 4 lessen waarin je op een speelse manier kennis maakt met deze mooie dans. Leer beter en eleganter bewegen en ontmoet vriendelijke mensen in een fijne atmosfeer. De lessen worden gegeven in het fraaie paviljoen van Rederij de Vrijheid op het GoudAsfallt terrein.

Kim van Egmond en Mark Soekarjo zijn de drijvende kracht achter Tango Las Olas. Samen hebben zij ruim 50 jaar danservaring en hebben in verschillende vormen in het binnen- en buitenland les gegeven. Hun missie is om de erfenis door te geven van de oude maestro’s en milonguero’s die zelf tango leerde in de gouden jaren ’40. In hun lessen komen alle aspecten van de tango aan bod waaronder de techniek van het lopen, de juiste houding en de verschillende ritmes binnen de tango. Ze besteden aandacht aan dynamiek, verandering van richting en helpen je bij het vinden van je eigen flow.

De kosten voor deze introductiecursus van 4 lessen is €55,-

Advertisements

De 1e les kan eventueel als proefles gevolgd worden. de kosten hiervan zijn €15,-. Mocht je besluiten de volledige introductie te volgen dan worden deze kosten uiteraard in mindering gebracht

Kijk voor meer informatie of aanmelden op: www.tangolasolas.nl of volg ze op Facebook @tangolasolas

22-05-2019 09:00