Do. 23-05: Instagram wedstrijd wordt tentoonstelling Het Groene Hart van Europa

Op 23 mei mogen we weer naar de stembus. Deze keer staan de verkiezingen voor het Europese Parlement op de kalender. En dat is belangrijk. Voor alle inwoners van de EU, ook in het Groene Hart. Vandaar dat de beheerder van het instagram account @instagroenehart een challenge hebben uitgeschreven.

Instagram-gebruikers uit het Groene Hart konden in die challenge foto’s delen om aan de rest van de EU bevolking de pracht van het Groene Hart te laten zien. Zo konden we mooi wat positieve aandacht voor het Groene Hart aanwakkeren, en gelijk op een vrolijke manier de aanstaande verkiezingen onder de aandacht brengen. In een tijdsbestek van iets meer dan twee weken zijn meer dan 150 prachtige foto’s gedeeld. Veel facetten van het prachtige Groene Hart kwamen aan bod. Zowel van de landelijke als de stedelijke omgeving en natuurlijk ook prachtige Hollandse luchten. Het Groene Hart is in volle glorie te zien in al die prachtige beelden. Van alle inzendingen zijn er nu 27 uitgezocht. Verdeeld over de vier categorieën “molens”, “landelijk”, “water & toerisme” en tulpen vormen ze de tentoonstelling “Het

Groene Hart van Europa”. Deze tentoonstelling is te zien in het pand van Stichting !Triggr aan de Middelweg 5 in Ter Aar vanaf maandag 20 mei.

Advertisements

23-05-2019 09:00