Woe. 20-9: Seniorenorkest Josarie treedt op in Souburgh

Waddinxveen – Het Josarie-orkest wordt gevormd door senioren die met veel plezier een muziekinstrument bespelen en onder de bezielende leiding van een dirigente een programma hebben ingestudeerd met populair klassieke melodieën, musicalliedjes en meezingers. Het orkest treedt woensdag 20 september op in restaurant De Ridderzaal in Souburgh.

Het Josarie-orkest is opgericht in 1994 vanuit Het Gilde in Alphen aan den Rijn. Vanuit het gelegenheidsorkest is het Josarie-orkest uitgegroeid tot een volwassenorkest met diverse optredens per jaar, veelal voor senioren. De optredens verlopen altijd in een vrolijke ongedwongen sfeer. Boekjes met de zangteksten in grote letters worden uitgereikt aan het publiek. Er wordt veel plezier gemaakt tijdens de optredens, meezingen en –deinen, klappen, dansen of een polonaise lopen, alles is mogelijk.

De avond op 20 september begint om 19.30 uur en duurt tot 21.00 uur en vindt plaats op de derde verdieping in de Ridderzaal. Het optreden wordt gehouden in Centrum Souburgh aan de Prins Bernhardlaan 2 in Waddinxveen. Leden Service pakket betalen 3,75 euro entree, niet-leden 4,75 euro. Bij deze prijs is een kop koffie of thee inbegrepen. Reserveren kan via de receptie: 0182-614 366.