Woe. 15-01: Simon and Carfunkel tribute: Sounds of Silence

Woensdag 15 januari om 20.15 uur treedt de Simon and Carfunkel tributeband Sounds of Silence op in Theater Concordia in Haastrecht.

Jop Wijlacker en Dennis Kolen halen hun jeugdherinneringen op met de mooiste Simon & Garfunkel songs; van het ingetogen ‘Sound of Silence’, ‘Scarborough Fair’ en ‘Homeward Bound’ tot het opgewekte ‘Mrs Robinson’, ‘The Boxer’ en ‘Cecilia’. De liedjes worden ondersteund met sfeervolle beelden en afgewisseld met spraakmakende anekdotes en persoonlijke herinneringen. Door de harmonieuze stemmen, sfeervolle melodieën en diepgaande teksten ontstaat er zelfs in de grootste, prestigieuze zalen een intieme en intense sfeer.

Momenten van bezinning, muziek met een lach en een traan. Jop en Dennis brengen ons dichter bij Simon & Garfunkel dan we ooit durfden dromen.

Muzikanten: Jop Wijlacker en Dennis Kolen Regie: Jop Wijlacker en Dennis Kolen Sounds of Silence zijn op woensdag 15 januari om 20.15 uur te zien in Theater Concordia.

Kaarten (à € 25) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl , te koop in Grand Café Concordia op werkdagen vanaf 17.00 uur en voor de voorstelling aan de kassa indien de voorstelling nog niet is uitverkocht (check hiervoor de website).

14-01-2020 09:00