Wo.30-03: ZOMERKLEDINGBEURS IN REEUWIJK

Het is weer zover de zomer-kledingbeurs komt er aan en wel op woensdag 30 maart a.s. in zalencentrum De Brug in Reeuwijk-Brug. Dus tijd om uw kasten weer eens op te ruimen.
Om de beurs goed en overzichtelijk te laten verlopen willen wij graag dat de kleding schoon en nog goed draagbaar is.(dus geen verwassen of geheel afgedragen kleding) De prijskaartjes (liefst met vermelding van maat) moeten duidelijk en stevig aan de kleding bevestigd zijn (gebruik hierbij GEEN naalden, nietjes of plakkers). Allerlei kleding kan ingeleverd worden mits dit nog goed draagbaar en eigentijds is. In de praktijk is wel gebleken dat herenkleding nauwelijks wordt verkocht.
U kunt speciale kaartjes kopen die u aan de kleding kunt bevestigen met een koordje. Deze kunt u ophalen of bestellen bij Trudy Smit (tel. 0182-395616). U kunt ze ook op de dag zelf in De Brug kopen voor de volgende beurs. Wilt u de kleding van te voren prijzen en heeft u nog geen vast nummer dan kunt u contact opnemen met Trudy.

De kleding die aan het eind van de middag niet verkocht is, gaat naar projecten/organisaties die ervoor zorg dragen dat de kleding goed terecht komt in de landen waar dit nodig is.
Er is dus geen teruggave van de reeds ingeleverde kleding mogelijk.

Ook kunt u kleding, die u niet voor de verkoop aanbiedt (bv de heren kleding), maar nog wel draagbaar zijn, bij ons inleveren in afgesloten dozen of zakken. Deze gaan dan gelijk door naar het goede doel.

Het tijdschema op 30 maart is als volgt:
Inleveren kleding : 09.00 uur tot 11.00 uur
Verkoop van kleding : 13.30 uur tot 15.30 uur
Uitbetaling verkochte kleding :17.00 uur tot 17.30 uur