Wo.27-01: WORKSHOP TEXTIEL & BLOEMEN

Atelier de PaSpop en Marion van der Veen/Plantaardige Vormgeving organiseert de workshop ‘Speelse combinatie bloemen met textiel’.

Tijdens deze workshop leer je niet alleen hoe te bloemschikken maar ook hoe je daar stukjes textiel in kunt verwerken. Dat levert een origineel en persoonlijk werkstuk op waar je ook nog lang van kan genieten want je kunt de bloemen telkens weer vervangen door verse bloemen, passend bij ieder seizoen, zodat het iedere keer weer anders wordt en nooit hetzelfde blijft.

Deze workshop combineert 2 technieken: bloemschikken én het verwerken van textiel m.b.v. een naaimachine. Via het knippen en stikken van stukjes textiel wordt een basis gemaakt voor het steekschuim waarin de verse bloemen en decoratiemateriaal worden geplaatst en kleine bloemwerkjes ontstaan. Tot slot wordt er nog een slinger met kraaltjes en/of lint en andere fijne materialen in verwerkt. Een prachtige en bijzondere manier om je huis telkens weer op een persoonlijke en originele manier te decoreren!

Inschrijven via de Workshop Factory: http://www.workshopfactory.nu/inschrijven/
Tijdsduur: 2,5 a 3 uur
Woensdag 27 januari 2016