Wo.25-05: Workshop Fotografie ‘doen’ Inloophuis de Gele Linde

Op woensdag 25 mei 2016 houdt Inloophuis de Gele Linde de Workshop Fotografie ‘doen’ van 10.00 tot 12.00 uur in de Rotonde.
Wil je eens wat anders doen? Even niet met ziek zijn bezig zijn? Kom dan naar de Workshop Fotograferen ‘doen’! Tijdens deze workshop krijg je een aantal tips voor het maken van een mooie foto. Daarna ga je zelf met een opdracht aan de slag. Aan het eind van de ochtend bespreken we (kort) het resultaat. Neem je eigen fotocamera mee. Wees op tijd, want we gaan naar buiten.
Margot van Beek begeleidt deze workshop; zij is een enthousiaste amateur fotograaf en lid van de Goudse Foto Club.
Aanmelden vooraf is wenselijk, maar niet noodzakelijk; je kunt altijd bij ons binnenlopen. Er zijn geen kosten verbonden aan deze themaochtend. Het wordt gehouden op onze locatie: de Rotonde, Zuidhoef 138, 2804 TE Gouda.
Inloophuis de Gele Linde is een ontmoetingsplaats voor mensen met kanker. Kanker is ingrijpend voor zowel degene die kanker krijgt als voor zijn of haar naasten. Een luisterend oor en een plek waar met gelijkgestemden contact kan worden gelegd is belangrijk. Mensen die kanker hebben (gehad) en hun naasten willen soms een plek waar ze even zichzelf kunnen zijn. Deze mensen kunnen terecht in het Inloophuis de Gele Linde.