Wo.24-02: Workshop ‘Mandala kleuren’ Inloophuis de Gele Linde

Op woensdag 24 februari 2016 houdt Inloophuis de Gele Linde de Workshop ‘Mandala kleuren’ van 10.00 tot 12.00 uur in activiteitencentrum de Rotonde.
Heb je weleens een mandala ingekleurd? Wij vinden het heerlijk rustgevend. Het geeft je de mogelijkheid je gedachten tot rust te laten komen. Even een moment voor jezelf in stille aandacht. We gaan aan het werk met de mandala ‘The flower of life’. Deze levensbloemfiguur is een eeuwenoud symbool van het leven zelf en vinden we terug in vele culturen over de hele wereld. Het inkleuren van deze bloemfiguur werkt rustgevend, vitaliserend en levenbrengend. Je kleurt hem in op de vormen die je op die dag het meeste aanspreken. Er zijn ontelbaar veel manieren om hem in te kleuren. Nicole Hageman begeleidt deze workshop.
Mandala’s en kleurpotloden zijn aanwezig. Je kunt ook je eigen kleurpotloden meenemen, zodat je thuis verder kunt werken. We nodigen je graag van harte uit deze vorm van rust en stilte eens te komen ervaren!
Aanmelden vooraf is wenselijk, maar niet noodzakelijk; je kunt altijd bij ons binnenlopen. Er zijn geen kosten verbonden aan deze themaochtend. Het wordt gehouden op onze nieuwe locatie: de Rotonde, Zuidhoef 138, 2804 TE Gouda.

Inloophuis de Gele Linde is een ontmoetingsplaats voor mensen met kanker. Kanker is ingrijpend voor zowel degene die kanker krijgt als voor zijn of haar naasten. Een luisterend oor en een plek waar met gelijkgestemden contact kan worden gelegd is belangrijk. Mensen die kanker hebben (gehad) en hun naasten willen soms een plek waar ze even zichzelf kunnen zijn. Deze mensen kunnen terecht in het Inloophuis de Gele Linde.