Wo.24-02: De Minions in de voorjaarsvakantie in het Evertshuis

Ja hoor, de onverstaanbare en soms wat klunzige gele pillen in blauwe tuinbroeken komen naar het Evertshuis. De Minions, de meest besproken kinderfilm van 2015 is in de voorjaarsvakantie te zien en zorgt voor anderhalf uur filmplezier.

Het verhaal:
Het verhaal van de Minions begint miljoenen jaren geleden, toen een Minion niet meer was dan een ééncellig geel organisme. Door de jaren heen zijn ze geëvolueerd tot hulpjes van de meest verschrikkelijke slechteriken, van T. Rex tot Napoleon. Helaas waren ze niet zo succesvol in het uitvoeren van hun taak en raakten ze werkloos. Minion Kevin heeft een idee. Samen met de rebelse Stuart en de schattige Bob gaat hij op zoek naar een nieuwe slechterik om te assisteren. De drie vrienden raken verzeild in een spannend avontuur dat hen naar een geschikte nieuwe meester leidt: ’s werelds eerste vrouwelijke superschurk Scarlet Overkill (Academy Award winnaar Sandra Bullock). Kevin, Stuart en Bob reizen van het ijskoude Antarctica naar New York City in de jaren ‘60. Uiteindelijk belandt het vrolijke gele trio in Londen, waar zij hun grootste uitdaging aangaan: het redden van alle Minions.

Te zien woensdag 24 februari om 14.00 uur. Leeftijdsindicatie: 6 jaar. Entreebewijs is verkrijgbaar via www.evertshuis.nl of de theaterkassa (0172-618484). Een kaartje kost €4,50.