Wo.17-02: Open Podium Goudse Waarden

Wat: Open Podium
Wanneer: Woensdag 17 februari, 13.15-15.00 uur
Place: De Goudse Waarden, Winterdijk 10
Door wie: Leerlingen VMBO-T, klas 1 tot en met klas 4
Voor wie: Voor mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking

De Goudse Waarden organiseert een Open Podium. Net als eerdere jaren nodigen we daar ook mensen met een beperking voor uit. Bezoekers van dit Open Podium komen van Ipse de Bruggen uit Waddinxveen en Gemiva SVG Groep uit Gouda. Zij worden met een bus opgehaald en weer teruggebracht. Sponsors van dit vervoer zijn de busmaatschappij Pouw vervoer en De Goudse Waarden. Na afloop van de voorstelling krijgen de bezoekers koffie en gebak aangeboden. Dit is volledig in handen van de eigen Horeca afdeling van De Goudse Waarden.

Voor leerlingen van het vmbo-t biedt het Open Podium dé mogelijkheid om podiumervaring op te doen en even lekker muziek te maken, te zingen of gewoon te laten zien wat je goed kan. Zo hebben we een pianist, een D-J er, een goochelaar, wordt er gerapt en is er een heuse modeshow. De leerlingen laten zien waar ze plezier in hebben, er is veel geoefend en de band is gecoacht. De Goudse Waarden aan de Winterdijk bouwt jaarlijks voor deze gelegenheid haar aula om tot een heus klein intiem theater.

Advertisements

De Goudse Waarden heeft veel aandacht voor kunst en cultuur. Door kennis te nemen van de belevingswereld van een ander mens en door zichzelf te leren uiten krijgen leerlingen een goede basis om als burger deel te nemen aan de samenleving.

Wilt u komen, wilt u zich dan aanmelden door een e‐mail te sturen naar Lineke van Roon, p.vroon@degoudsewaarden.nl of te bellen naar de administratie van de school, 0182- 516077.