Wo. 16-10: Anton Tsjechov: de Drie zusters in Goudse Schouwburg

© Jean van Lingen

Ken jij het door de Russische Anton Tsjechov geschreven toneelstuk Drie zusters al? Zo nee, dan is het de hoogste tijd om het verhaal te ontdekken. Gelukkig trekken de drie zusters momenteel door heel Nederland. Na een succesvolle première kun je de moderne en inclusieve versie van dit klassieke toneelstuk zelf ervaren in diverse steden. Regisseur Koos Terpstra bewerkte het toneelstuk op prachtige wijze, zodat het originele verhaal ook in 2019 voor iedereen herkenbaar is. Op woensdag 16 oktober komt het toneelstuk naar de Goudse Schouwburg.

Actrice Nazanin Taheri speelt de oudste zus Olga, waarna Sharlee Daantje als Masja haar opvolgt als het middelste kind. Nhung Dam speelt de jongste telg Irina. Drie zussen, ofwel drie sterke vrouwen die samen het avontuur tegemoet gaan. Dat gaat natuurlijk niet altijd even makkelijk, maar ze geven niet op! Bezoek een van de onderstaande theaters om te ontdekken wat het avontuur hen brengt. Ontmoet de kleurrijke figuren die alles op zijn kop zetten, zoals hun schoonzus die zich plots met alles bemoeit.

Acteurs Leandro Ceder, George Tobal, Eran Ben Michael, Jonata Taal, Gustav Borreman en Steyn de Leeuwe maken er een heus feestje van. Deze acteurs spelen de heren die het leven van de drie zusters echt interessant maken. Als afsluiter zijn ook Katelijne Beukema en Marlies Hamelynk van de partij voor de nodige spanning. Samen maken zij Drie zusters een toneelstuk waar je echt naar moet kijken.

Kijk voor meer informatie op:
https://www.goudseschouwburg.nl/#modal=/voorstellingen/3840/Urban_Myth/Drie_Zusters/

 

16-10-2019 09:00