Wo.13-05: Lezing geschiedenis Moordrecht

Inloopcentrum Moordrecht organiseert op woensdag 13 mei van 09.30 tot 12.00 uur in samenwerking met de Historische Vereniging Moordrecht een lezing over de geschiedenis van Moordrecht. Ook is gelegenheid om met elkaar verhalen over ‘het oude dorp’ te delen. De lezing wordt gehouden in activiteitencentrum De Schakel aan het Oosteinde 27 in Moordrecht. De kosten voor deze ochtend bedragen € 5,00 per persoon inclusief koffie en thee. Na afloop is er gelegenheid om voor € 3,50 mee te lunchen.

Inloopcentrum Moordrecht is een gezamenlijk initiatief van Sanare Zorg en Welzijn, Gemiva SVG Groep en de gemeente Zuidplas. Het inloopcentrum organiseert regelmatig activiteiten voor inwoners van Moordrecht. Eens per maand is de historie van Moordrecht het thema. Vanuit deze invalshoek is er daarbij gelegenheid voor inwoners om elkaar te ontmoeten. Inloopcentrum Moordrecht is op dinsdag- en donderdagochtend open in Vivere (het voormalige gemeentehuis) en op maandag- en woensdagochtend in De Schakel. Het inloopcentrum wil inwoners van Moordrecht te ondersteunen bij het vergroten van hun sociaal netwerk en het ontlasten van mantelzorgers. Maar ook inwoners die andere ideeën hebben om een activiteit op te zetten zijn welkom bij Inloopcentrum Moordrecht.

Belangstellenden voor de lezing kunnen zich bij voorkeur vóór maandag 11 mei aanmelden bij Joke van Laar of Monique Rook (06 46 19 56 08) of via de mail: schakel@gemiva-svg.nl, maar spontaan binnenlopen op de ochtend zelf kan ook.