Wo.13-04: Bruispunt in het Stadhuis

Bruispunt is op woensdag 13 april vanaf 19.30 uur in het Stadhuis op de Markt. Bruispunt is een tweemaandelijks Gouds open podium voor frisse ideeën en nieuwe acties.

In flitspresentaties komen verschillende onderwerpen aan bod. Wat is Jong Gouda Bruist van plan met Gouda Drijft? Hoe kun je meedoen en meehelpen met de evenementen Goudsch Getij en Huiskamer van de Stad? Kom naar de primeur van ‘Bruisen, Brouwen, Binden!’, een handboek over de BRUISmethode dat op die dag uitkomt en bij Bruispunt wordt gepresenteerd. Hoor meer over de actie ‘kom in beweging tegen alvleesklierkanker’ en de plannen voor een buurtcamping.
Denk mee over de verdere ontwikkeling van Gouda Bruist tijdens de mini ideeënbrouwerij! Bij het onderdeel #durftevragen kun je tips en hulp vinden voor jouw idee of initiatief.

Iedereen is welkom en aanmelding is niet nodig. De inloop is vanaf 19.30 uur en het programma start om 20.00 uur in de Raadzaal en duurt tot ongeveer 21.30 uur. Daarna kun je gezellig napraten in de Burgerhal. Consumpties zijn voor eigen rekening. Meer informatie op goudabruist.nl.