Wo.11-05: Themaochtend Fotografie ‘kijken’ Inloophuis de Gele Linde

Op woensdag 11 mei 2016 houdt Inloophuis de Gele Linde de Themaochtend Fotografie ‘kijken’ van 10.00 tot 12.00 uur in de Rotonde.
Wil je eens wat anders doen? Even niet met ziek zijn bezig zijn? Nelle Vanlier neemt ons mee de wereld van fotografie in. Fotografie = genieten. We gaan een aantal foto’s bekijken. Wat maakt een goede foto? Wat spreekt aan, wat is mooi en wat is niet mooi? Deze themabijeenkomst is meteen een goede voorbereiding op de Workshop Fotograferen ‘doen’ van 25 mei, want dan gaan we het geleerde in de praktijk brengen. Nelle is een enthousiaste amateur fotograaf en ze is lid van de Goudse Fotoclub.
Aanmelden vooraf is wenselijk, maar niet noodzakelijk; je kunt altijd bij ons binnenlopen. Er zijn geen kosten verbonden aan deze themaochtend. Het wordt gehouden op onze nieuwe locatie: de Rotonde, Zuidhoef 138, 2804 TE Gouda.
Inloophuis de Gele Linde is een ontmoetingsplaats voor mensen met kanker. Kanker is ingrijpend voor zowel degene die kanker krijgt als voor zijn of haar naasten. Een luisterend oor en een plek waar met gelijkgestemden contact kan worden gelegd is belangrijk. Mensen die kanker hebben (gehad) en hun naasten willen soms een plek waar ze even zichzelf kunnen zijn. Deze mensen kunnen terecht in het Inloophuis de Gele Linde.