Wo.09-03: Ontspannen lunchen bij Inloophuis de Gele Linde

Op woensdag 9 maart 2016 biedt Inloophuis de Gele Linde een smakelijke lunch aan van 12.15 tot 13.30 uur in activiteitencentrum de Rotonde. Veel mooie dingen ontstaan tijdens een goed gesprek aan tafel. Eet een hapje mee en wissel van gedachten tijdens een ontspannen lunch. Inloop vanaf 11 uur.
Wilt u ons vóór maandag 7 maart laten weten of we op uw komst mogen rekenen. Mail ons via degelelinde.gouda@gmail.com of bel met Nelle Vanlier op nummer 06– 182 992 92. Er zijn geen kosten verbonden aan deze themaochtend. Het wordt gehouden op onze nieuwe locatie: de Rotonde, Zuidhoef 138, 2804 TE Gouda.
Inloophuis de Gele Linde is een ontmoetingsplaats voor mensen met kanker. Kanker is ingrijpend voor zowel degene die kanker krijgt als voor zijn of haar naasten. Een luisterend oor en een plek waar met gelijkgestemden contact kan worden gelegd is belangrijk. Mensen die kanker hebben (gehad) en hun naasten willen soms een plek waar ze even zichzelf kunnen zijn. Deze mensen kunnen terecht in het Inloophuis de Gele Linde.