Wo.06-04: Samen zingen onder de afwas of aan de keukentafel

Op woensdagavond 6 april komen Joop en Marijke met een muzikale mix uit de vorige eeuw. In deze show nemen ze u met op een reis door de tijd. Ooit gehoord van “De Kleine man” van Louis Davids of de Motten van Dorus? Teveel om op te noemen, natuurlijk kent deze show ook weer vele verkledingen.

Er lagen nog zoveel leuke typetjes op de plank die zich niet lieten vangen in één thema. Vandaar dit programma met een verscheidenheid aan tijdsbeelden en typetjes. Kent u blauw/wit nog? Nee? De sterspeler uit het verleden komt dit wel even opfrissen. Typetjes uit Ja Zuster, Nee Zuster worden niet vergeten, Wim Sonneveld zijn dorp komt ook voorbij. U waant zich tijdens dit optreden in de vorige eeuw.

Optreden
Deze avond op 6 april begint om 19.30 en duurt tot 21.00 uur en vindt plaats op de derde verdieping in de Ridderzaal.Het optreden wordt gehouden in Souburgh aan de Prins Bernhardlaan 2 in Waddinxveen.
Leden van het Servicepakket betalen voor deze avond 3,75 euro. Voor niet-leden is het bedrag 4,75 euro. Bij deze prijs is een kop koffie of thee inbegrepen. Reserveren kan via de receptie, tel.: 0182-614366.