Wo. 04-03: Omgaan met je puber

In de cursus ‘Omgaan met je puber’ leer je hoe je in contact kunt blijven met je puber. De cursus start op 4 maart a.s. (19.30-21.30 uur) in Gouda en is bedoeld voor ouders met kinderen tussen de 11-16 jaar.

Wat verandert er allemaal in de puberteit? ‘Mijn puber wordt steeds brutaler en lijkt niet meer te luisteren naar wat ik zeg…Wat kan ik doen?? ‘Hoe blijf ik in contact met mijn puber en hoe voorkom ik ruzies?’

In deze leuke cursus krijg je informatie over de veranderingen in de puberteit, de ontwikkeling van het puberbrein, over luisteren, praten en overleggen met een puber maar ook hoe grenzen te stellen. Onder leiding van onze jeugdverpleegkundigen leer je hoe je een goed contact met je puber kunt bevorderen en ruzie kunt voorkomen. Pubers en genotmiddelen, seksualiteit en sociale media zijn belangrijke items die uitgebreid aan bod komen.

De cursus bestaat uit 4 bijeenkomsten van twee uur en kost € 20,- p.p. (m.u.v. niet subsidiërende gemeenten). Aanmelden via www.cjgcursus.nl

 

04-03-2020 09:00