Wo.01-04: Bijeenkomst borstkankerpatiënten

De Borstkankervereniging Nederland (BVN), afdeling Gouda organiseert in samenwerking met het Groene Hart Ziekenhuis (GHZ) een informatiebijeenkomst op dinsdagavond 31 maart 2015 vanaf 19.00 uur.

Zorg voor borstkankerpatiënten heeft de laatste jaren veel aandacht gekregen. Nazorg is heel belangrijk, omdat het krijgen van borstkanker zowel psychisch als lichamelijk een grote belasting is. Veel vrouwen vinden het dan ook moeilijk om hun leven weer op te pakken. Wij willen hierin graag ondersteunen.

 

Advertisements

Indeling avond

Dr. Eugenie Linthorst mammachirurg (GHZ) geeft een lezing over borstkanker en de laatste ontwikkelingen.

Dr. Miriam de With plastisch chirurg geeft een lezing over borstreconstructies en de laatste ontwikkelingen.

Eveline de Ridder van Stap.Nu, vertelt over re-integratie naar werk, vertrouwen in eigen vermogen en het vinden van een balans in belasting en belastbaarheid.

 

Aanmelden

U en uw partner zijn deze avond van harte welkom van 19.00 uur tot 21.00 uur in restaurant

De Ridderhof (derde etage) van het GHZ. Geef het ook vooral door aan belangstellenden in uw omgeving. U kunt zich aanmelden bij het GHZ, via de mail: aanmelden@ghz.nl of via telefoonnummer: (0182) 50 50 00. Ter voorbereiding horen wij graag met hoeveel personen u komt.

Mocht u nog vragen hebben over de avond, dan kunt u deze mailen naar Gouda@borstkanker.nl of bel met telefoonnummer (0182) 551 829