Wijksportclub Korte Akkeren start met tweede seizoen

Sinds januari 2014 is Korte Akkeren is een nieuwe vereniging rijker: de Wijksportclub Korte Akkeren. Deze nieuwe sportclub is speciaal voor volwassen, omdat in de wijk Korte Akkeren voor deze groep te weinig sport- en beweeg mogelijkheden zijn. De Wijksportclub Korte Akkeren biedt sport- en beweegactiviteiten voor volwassenen waarbij gezelligheid voorop staat. Geen topsport, maar gezellig samen in beweging zijn. Bewegen en sporten in de eigen buurt en op het eigen niveau.

De Wijksportclub Korte Akkeren is gestart in januari 2014 met onder andere de activiteiten yoga, cultuur-historisch wandelen, 7tegen7 veteranenvoetbal en de cursus STAVAST valpreventie.
Per september begint het 2e seizoen van de Wijksportclub Korte Akkeren. Vanaf 1 september starten de activiteiten weer. Een kleine greep uit het aanbod: elke maandagochtend is de cursus ‘STAVAST Balansoefeningen’ van Lucy Vismans. Op woensdag 3 september kan weer gewandeld worden met wandelclub ‘He, Wandel Mee!’, vanaf vrijdag 5 september kan men zijn/haar kennis van Gouda bijspijkeren met de cultuur-historische wandelingen van Marina Perdijk en elke dinsdagmiddag zijn de yogalessen van Trix Marinusse.
Naast deze activiteiten uit het 1e seizoen, staan ook nieuwe activiteiten op de planning zoals biljart, denksport en een heuse Goudse 7tegen7 35+ Veteranencompetitie. De laatste ontwikkelingen en het volledige aanbod zijn terug vinden op de website www.wijksportclubkorteakkeren.nl .