Wie wordt de ‘Beste Buur’ van 2017?

Gouda – De stichting HRHM (Huurdersbelangen Regio Hollands-Midden) organiseert dit jaar weer de Verkiezing Beste Buur. Bewoners kunnen hiervoor iemand (buren of bekenden) nomineren, maar dit mogen alleen huurders zijn die een woning huren van Woonpartners Midden-Holland in Gouda, Waddinxveen, Zuidplas (Zevenhuizen/Moerkapelle/Moordrecht) en Boskoop. Aanmelden kan tot 30 november.

Burenhulp kan veelomvattend zijn en hoeft niet altijd heel groots te zijn, maar het kan voor mensen van waardevolle betekenis zijn, bijvoorbeeld omdat ze dan niet hoeven te verhuizen. Enkele voorbeelden zijn: af en toe een boodschapje doen, kliko’s aan de weg zetten, de post of tuin verzorgen, maar het kan ook veel meer omvatten tot aan mantelzorg of ziekenverzorging toe. Het doet er niet toe wat het is, als het maar voor en door buren wordt gedaan.

Nomineren
Voor 30 november kunnen mensen iemand nomineren. Namen kunnen worden doorgegeven aan de werkgroep: e-mail: fokkegorter@casema.nl. Schriftelijk aan Fokke Gorter, Peter Zuidlaan 83, 2742 XD Waddinxveen of telefonisch via 0182- 638015 of b.g.g. 616379.

Advertisements

Alle genomineerden worden op zaterdag 9 december feestelijk onthaald en uit hun midden zal de Beste Buur 2017 worden gekozen.