Westergouwe bouwt in volle vaart door

Gouda – Kopers van vier projecten in Westergouwe hebben deze week het bericht ontvangen dat de bouw van hun woning nog dit jaar van start gaat. De initiatiefnemers van Westergouwe, gemeente Gouda en de Combinatie VolkerWessels Vastgoed en Heijmans, zijn trots op dit resultaat. Hiermee zet Westergouwe weer een stap in de ontwikkeling om de groenste en meest waterrijke nieuwbouwwijk van de randstad te worden.

In juli start de bouw van 21 herenhuizen van ‘Aan de Nieuwe Stadskade’ (blok A + B) en twaalf twee-onder-één-kapwoningen ‘Aan de Jachtvijver’. Deze projecten zijn een ontwikkeling van ERA Contour, VolkerWessels Vastgoed en Heijmans. Er zijn nog herenhuizen te koop! Kijk voor meer informatie op www.aandenieuwestadskade.nl.

In het najaar start de bouw van 31 appartementen ‘Wieringenhof’ en dertien eengezinswoningen aan ‘het Waddenpad’, beide projecten zijn een ontwikkeling van VolkerWessels Vastgoed en Heijmans. Het appartementencomplex staat naast de Westergouweplas en heeft een weids uitzicht. Voor wie hier ook wil wonen is er nog een laatste kans, kijk voor het actuele woningaanbod op ww.woneninwestergouwe.nl.

Wethouder Ruimtelijke Ontwikkeling Rogier Tetteroo: “Dit is een prachtig bericht om bekend te maken, zeker in deze tijd waarbij de wachttijden in de bouw steeds langer worden. En dit jaar maken we ook nog de stap naar Westergouwe-II, rond de zomer zullen hier de eerste woningen in verkoop gaan.”

Westergouwe-II
Westergouwe heeft een hoge ambitie op het gebied van duurzaamheid. Vanaf Westergouwe-II worden alle woningen gasloos gebouwd. Deze volgende fase van Westergouwe kenmerkt zich door een groene polderomgeving. Waar je ook woont; de natuur is dichtbij. De verwachting is dat de eerste woningen van Westergouwe-II rond de zomer van 2018 in verkoop gaan.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via persbericht@goudafm.nl