Renovatie fietsbruggen Goudse en Reeuwijkse Hout

Gouda/Reeuwijk – Groenalliantie Midden-Holland laat de komende weken vier fietsbruggen in de Goudse en Reeuwijkse Hout opknappen. De fietsbruggen zijn toe aan groot onderhoud. De werkzaamheden aan de bruggen duren tot begin mei en kunnen voor enige overlast zorgen. Fietsers moeten tijdelijk omfietsen.

In de Goudse Hout gaat het om de fietsbrug bij de kruising Goudse Houtsingel en Goudvlinderstraat en de fietsbrug nabij de Heemtuin. In de Reeuwijkse Hout krijgen de bruggen achter het streekmuseum aan de Oudeweg en aan het fietspad Abessinië een opknapbeurt. De verwachting is dat fietsers alle bruggen vanaf de eerste week mei weer kunnen gebruiken.

De renovatie van de bruggen wordt gefinancierd door Groenalliantie Midden-Holland. Dit is een samenwerking tussen de gemeenten Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpen aan den IJssel, Krimpenerwaard en Waddinxveen en de provincie Zuid-Holland. Ze behartigen de belangen van natuur, landschap en openluchtrecreatie in de recreatiegebieden Krimpenerwaard en Reeuwijkse Plassen, zodat iedereen hiervan optimaal gebruik kan maken.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via persbericht@goudafm.nl