‘Werken met eigen ervaring’ voor jongeren

Gouda – Heb je ook een volle rugzak? Heb je ervaring met jeugdhulpverlening, psychische kwetsbaarheid, verslaving, dak- en thuisloosheid (en/of mantelzorg, mishandeling, echtscheiding, pesten, jong ouderschap en armoede)? Wil je die ervaring positief inzetten? Ben je tussen de 18 en 28 jaar én kom je uit Midden-Holland? Dan zijn we op zoek naar jou!

Er start bij KernKracht een nieuwe training ‘Werken met eigen ervaring’ voor jongeren. Na afronding van de 12 lessen ben je als ervaringsdeskundige (ExpEx) inzetbaar; als luisterend oor, als ervaringscoach of als adviseur voor jongeren, hulpverleners en gemeenten. Met het doel om de jeugdhulpverlening te verbeteren.

De kennismakingsgesprekken vinden in de laatste week van januari plaats. Dus ben of ken jij deze nieuwe toekomstige hoopverlener; neem dan contact op met Sanne Dierick, sdierick@kernkracht.nl of bel 0182 – 519060.

Stichting KernKracht is een belangenorganisatie ter bevordering van psychische, sociale en maatschappelijke gezondheid. Zie website www.kernkracht.nl

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android 

10-01-2019 15:15

Advertisements