Werk aan je toekomst bij de Goudse Weekendschool

Gouda – De komende weken zijn er drie proeflessen voor kinderen die nieuwsgierig zijn naar de Goudse Weekendschool. Meedoen met de Goudse Weekendschool is leuk én goed voor je toekomst. Je krijgt meer zelfvertrouwen, ontdekt de wereld en leert beter presenteren en samenwerken. Zit je in groep 7 of groep 8? Meld je vandaag nog aan voor een (gratis) proefles.

Wil je weten wat je kunt verwachten bij de Goudse Weekendschool en wat je kunt leren? Kijk dan naar een filmpje dat we deze zomer maakten met oud-leerlingen en leerlingen. Je vindt het filmpje op ons Youtubekanaal (zoek op Goudse Weekendschool), of volg deze link: https://www.youtube.com/watch?v=fY0m_bXKrIY&t=4s

Proeflessen in september

Ouders en kinderen kunnen vrijblijvend kennismaken met de Goudse Weekendschool door het volgen van een proefles. Kies een van de volgende proeflessen: zondag 9 september, zondag 23 september of zondag 30 september. Een proefles begint om 11.00 uur en duurt tot 14.30 uur. Ouders ontmoeten we graag bij de informatiebijeenkomst (start 13.30 uur). Daarna kunnen de kinderen en hun ouders beslissen of ze zich aanmelden voor de lessen van de Goudse Weekendschool van dit schooljaar.

Advertisements

De lessen van de Goudse Weekendschool zijn gratis omdat enthousiaste bedrijven uit de Goudse regio en de gemeente Gouda financieel bijdragen.

Opgeven voor een proefles of meer informatie over de Goudse Weekendschool: info@goudseweekendschool.nl, www.goudseweekendschool.nl of 06-42 33 77 86.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android
04-09-2018 11:50