Weekblad deGouda gratis als persoonlijke post op je huisadres

Gouda – We zijn als deGouda flink aan het innoveren. Zo willen we de bezorging van ons Weekblad een flinke boost geven. We zijn trots om te melden dat het binnenkort mogelijk is om ons Weekblad gratis als persoonlijke post op je adres te ontvangen. Het wordt een duurzame oplossing, ideaal voor iedereen die zelf wil bepalen welke informatie je wenst te ontvangen in je brievenbus.

Weekblad deGouda wordt sinds mei 2017 verspreid samen met folders in één Spottapakket. Hierdoor ontvangen sommige lezers ons blad niet meer, en dat vinden ze jammer, zo laten ze ons weten. Daarom bieden we je binnenkort de mogelijkheid ons blad gratis thuis bezorgd te krijgen via de post.

Het is natuurlijk ook mogelijk ons Weekblad digitaal te lezen via deGouda.nl en Facebook. Binnenkort kun je de digitale versie ook op vrijdag in je mailbox verwachten. De lezerservaring digitaal gaan we ook flink verbeteren en ook mobiel wordt niet vergeten!

Advertisements

Houd onze website deGouda.nl in de gaten voor de stand van zaken en het aanmelden op onze nieuwe bezorging.

Help ons innoveren
Om deze en andere innovaties mogelijk te maken, moeten wij flink investeren. Daarom willen we je vragen om ons eenmalig te steunen met een bedrag van 7,50 euro. Klik op de button en doneer.