Vrijwilligerspenning voor medewerkers Filmhuis Gouda

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Gouda – Franske Lotte en Gerard de Goede, vrijwilligers van Filmhuis Gouda, ontvingen zaterdag 29 september de vrijwilligerspenning van de stad Gouda uit handen van wethouder Thierry van Vugt. De erepenning werd uitgereikt tijdens de medewerkersbijeenkomst. Franske en Gerard ontvangen de erepenning als waardering voor hun jarenlange inzet bij het Filmhuis.

Franske kwam in 1997 als bezoeker bij het Filmhuis. Zij zag dat er niemand achter de bar stond en vond dat niet gastvrij dus ging zelf aan de slag. Sinds juni 2003 is Franske officieel invalmedewerker voor de bar geworden. Zij is er te vinden bij speciale voorstellingen, feestjes en partijen. Franske is ook medewerker publiciteit. Zij bezorgt met veel plezier iedere maand de programmaboekjes en filmposters bij diverse adressen. Ook helpt zij mee met diverse workshops voor kinderen.

Advertisements

Gerard is sinds december 2003 als vrijwilliger werkzaam bij het Filmhuis. Hij is zeer betrouwbaar en een nauwkeurig medewerker. Gerard is al jarenlang op dinsdagavond in de (film-)cabine te vinden en heeft ook de 35 mm films opgebouwd en klaargezet. Gerard verzorgt tevens veel kleine klusjes voor het Filmhuis.

Vrijwilligerspenning

De vrijwilligerspenning van de stad Gouda is in 1995 door het college van burgemeester en wethouders in het leven geroepen om blijk van waardering te geven aan vrijwilligers die zich gedurende langere tijd vrijwillig verdienstelijk hebben gemaakt voor de Goudse samenleving.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android
01-10-2018 12:25