Vrij.29-04: Kruim’s Komedie

De laatste dubbel show van dit seizoen bij Kruim in Gouda!! Twee comedians en/of cabaretiers, die op hoog niveau avondvullende shows spelen, een groot deel van hun nieuwe cabaretprogramma komen try-outen op het publiek van Gouda! Unieke, verrassende & kwalitatief hoogstaande entertainment dus!

29 april met Max van den Burg & Thomas Smith

Max van den Burg (Eindhoven, 1971) is naast acteur en regisseur sinds 2007 ook cabaretier. In dat jaar won hij de Publieksprijs op het kleinkunstfestival Camuz en in november 2008 de publieksprijs op het Cameretten festival, het grootste cabaretfestival van Nederland. Eind 2010 ging hij met zijn eerste avondvullende programma ‘Kladderadatsch!’ de Nederlandse theaters in. Hij is inmiddels alweer aan het try-outen voor zijn 4e avondvullende show. En hij komt daarvan graag bij Gouda een stukje uitproberen.

Advertisements

Thomas Smith is een stand-up comedian “pur sang” met Britse roots, maar vooral actief in Vlaanderen en Nederland. Smith speelt zowel in het Engels (zijn moedertaal) als in het Nederlands (getint met een licht Antwaarps accent). Hij begon zijn carrière in 2000 als finalist van Humo’s Comedy Cup.

Thomas Smith is een comedian die het flegma en flow van de pure Engelse stand-up comedy weet te vertalen naar een Nederlandstalig equivalent. Observatie, improvistatie, knipoog, waarheid en glijmiddel. Tijdens het seizoen ’14-’15 en ’15-’16 brengt hij zijn nieuwste zaalshow ‘RUIS’ bekroond met 4 sterren; een knetterende voorstelling waarin hij zijn gigantisch improvisatietalent eens te meer laat zien!

We bieden naast comedy tickets ook een Burgers & Comedy arrangement. Vanaf 18:30 genieten van een overheerlijke burger van Kruim met rozeval frietjes en mayonaise en om 21:00 lekker lachen.

LET OP: Bel eventjes met Kruim hoe laat je wilt komen eten als je een combi ticket hebt. Dan zorgen zij voor een vloeiende avond waar diner & comedy elkaar perfect opvolgen.

Tickets via www.comedyticket.nl of bij Kruim aan de balie 🙂