Vrij.29-04: Film: THE GOOD DINOSAUR in het Evertshuis

Met de vakantie voor de deur is het weer movie-time in het Evertshuis. Op vrijdag 29 april draaien we de Disney-film The Good Dinosaur. Op woensdag 4 mei is het de beurt aan Keet en Koen en de speurtocht naar Bassie en Adriaan.
The Good Dinosaur is een spannend avontuur in een wereld waar dinosaurussen nooit zijn uitgestorven en waar de rollen volkomen zijn omgedraaid. Een 70 meter hoge tiener-Apatosaurus genaamd Arlo gaat na een bijzondere gebeurtenis in zijn wereld op reis om de vrede te herstellen. Onderweg sluit hij voor het eerst vriendschap met een mensenkind, genaamd Spot. Samen gaan zij op een spannende ontdekkingsreis door een mysterieus landschap. De onzekere Arlo leert zijn angsten te overwinnen en ontdekt waar hij daadwerkelijk allemaal toe in staat is.

Deze spannende en vrolijke animatie film voor iedereen vanaf 6 jaar wordt vertoond op 29 april. De film begint om 14.00 uur en een kaartje kost € 4.50. Kaartjes zijn verkrijgbaar aan de theaterkassa van het Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven, reserveren via www.evertshuis.nl of bel: 0172-618484.