Vrij.28-11 t/m Zo.30-11: Afsluiting station aan Bloemendaalzijde

Verbouwing stationskap Gouda Afsluiting entree reizigerspassage en Burgemeester Jamessingel

In het weekend van 28, 29 en 30 november worden de kolommen, liggers en de onderdelen voor de stationskap aan de Bloemendaalzijde van station Gouda geplaatst. Vanwege deze werkzaamheden wordt de entree van de reizigerspassage aan deze zijde op bepaalde momenten afgesloten.

Afsluiting entree reizigerspassage aan Bloemendaalzijde station Ook de entree van de reizigerspassage aan de Bloemendaalzijde wordt in verband met het waarborgen van de veiligheid van reizigers en passanten afgesloten. Dat betekent dat vanaf deze zijde alleen spoor 11 (trein naar Leiden Centraal) bereikbaar is. De stationshal en de sporen 1 t/m 10 zijn te bereiken via de centrumzijde van het station. Reizigers kunnen omlopen via de Burgemeester Jamessingel/Spoorstraat/Spoorlaan naar het stationsplein. De omlooptijd is circa 10 minuten. NS zet aan beide zijden van het station taxibusjes in voor reizigers. De werkzaamheden hebben geen invloed op de dienstregeling

Advertisements

De reizigerspassage aan de Bloemendaalzijde is afgesloten op:
VVrijdag 28 november (21.00 uur) tot zondag 30 november (06.00 uur)

Planning project
Na dit weekendis de aannemer nog tot december bezig met de laatste werkzaamheden aan de stationskap. Vervolgens wordt de bestrating onder de kap aangelegd en kan de nieuwe onderdoorgang eind december in gebruik genomen worden.